FRAGARIA F1-LORAN

Meer afbeeldingen

FRAGARIA F1-LORAN

Beschikbaarheid: Op voorraad

GROTE VRUCHTEN op COMPACTE PLANTEN.
De compacte plantbouw en de vroege bloei maken 'Loran' de ideale aardbei voor professionele perkplantentelers. De consument zal de grote en mooi conisch gevormde vruchten gedurende de gehele zomer weten te waarderen.

€ 0,180 elk
Staffelprijzen
  • Koop 250 zaden voor € 0,180 elk
  • Koop 1000 zaden voor € 0,160 elk

FRAGARIA F1-LORAN is beschikbaar in eenheden van 250 zaden.

Beschrijving

Details

'Plug' productie
Plantenkwekers halen hun eerste voordeel uit de snelle en gelijkmatig zaadkieming van aardbei F1 'Loran' . Totale productietijd van 'Loran' voor 'pluggen' is de kortste van ons totale assortiment.

'High Density' teelt
In de opkweek ontwikkelt 'Loran' een compacte plant met opvallend donkergroene blad. De eerste bloei van 'Loran' is duidelijk vroeger en meer gelijkmatig dan van zijn voorganger aardbei F1 'Cezan' . Het verschil met 'Cezan' in totale opkweektijd van zaai tot bloei is ongeveer één week. 'Loran' maakt practisch geen uitlopers tijdens de opkweek. Dit alles maak 'Loran' het ideale aardbeiras voor 'high density' teelt in 9 - 12 cm potten.

Consument
Nadat de comsument de planten in april-mei in de tuin op een zonnige plaats geplant heeft, zullen bloemen en vruchten van 'Loran' in een aantal 'golven' gedurende de zomer verschijnen. Mogelijk ontwikkelt 'Loran' dan ook enkele uitlopers. De planten blijven mooi compact in de tuin.

Grote vruchten
De grote en mooi conisch gevormde vruchten maken 'Loran' tot een aanwinst voor elke moestuin. De vruchtkleur is mooi donkerrood en ook het vruchtvlees heeft een mooie rode kleur. De smaak en de aroma van 'Loran' komen vrij goed overeen met onze aardbei F1-hybride 'Elan'

"Informatie afkomstig van de veredelaar.
Muller kan nooit veranwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze informatie."